10 september 2008

Man tappar helt bort sig på dagarna när mna bara går hemma..skönt att jag ska börja jobba igen på Måndag. hade dött av att gå hemma hela tiden, gjorde det en sommar. höll på att få spel..FAst finns ju sjukt mycket jobb därute..fast vet hur svårt det är att få med.. får tillbaka tack för din ansökan..*blähh*..
*hmm* hela området vi bor på vet tydligen att vi ska ha barn, visste att en gubbe längre bort visste det, men nu vet tydligen fler.. att det söta unga paret ska få en bebis.. haha sen när är vi söta? =) Och vi kommr bli SÅ bra föräldrar, för vi har en exemplarisk hund. HAn? han är bara exemplarisk när han vill ha nåt =) haha. nä. men han är snäll.. men vi sa innan att han skulle inte bli en tiggehund, vem är den största tiggaren.. LOKE.. han tom snodde min piggelin glass igår. blev lite sur på honom då.. Men vi behandlar honom som vårna lilla skatt.. eller han får vara i soffan och så. och i andras soffor om han får tilllåtelse och om han ligger på en filt.. Skäller gör han bara om där komer någon han inte känner eller om det är någon han inte sett på ett tag, men det låter olika.

Martin var och hämta vår gamla tv bänk igår. har juh ingen nytta alls av den. och hans tv stod på en låda.. Nepps idag varsnuffe vaken tidigt så nu är det kissedax =)

Inga kommentarer: