12 augusti 2009

tänder och tidig present

Märkte igår att Isaks tänder har kommit fram=) de är två små små riskorn i nederkäken=) 5 mån och 6 dagar=) han har hållt´på att tugga på saker ända senhan var ca 3 månader..
Han satte sig upp i babysittern med..så det är interiktigt från liggande men nästan.. han kan inte sitta själv utan stöd men det kommer ju det med=)Spelar ju ingen roll NÄR han gör det.. man blir lika glad ändå..=)

Min pappa avr här i förmiddags och lämnade en torkvinda och min gamla sandlåda.. skafylla den med sand sen ..typ nästa år..
Ska bli så sköntatt kunnahänga ut tvätten..har haft en vanlig torkställning innan men den bara trillar när det blåser..=/

VAr nere istan och hämtade Isak sådan box de får när de är omkring 6 mån.. och så fika vi med min bror..Isak satt i maritns famn och tittade storögt när MArtinåt..såg så roligt ut.. sen tog vi en tur ner till jättekul..(leksaksaffär) MArtinköpte en jättefin mjukisräv till Isak och en sådan tv vi hade när vi var små..som man vrider upp så speler den och en bild rör sig.. jättesöta.. men DYRT,, det gick på 400 nåt.. isak är BORTSKÄMD av sin gudfar.. jag köpte bara en djup tallrik till honom..


1 kommentar:

marlene sa...

Tack! :)
Vi har de bilderna framme, dock inte på väggen! :)
Och pyret finns redan på väggen i hallen, hihi!

Ha en fin helg!
Kram