30 juni 2009

Akuten och remiss

I lördags var vår lilla Pellegris helt varm och glansig i ögonen.. hade varit de i några dagar, har gett honom alvedon och mycket vätska..

De misstänkte först en massa. Men han gillar verkligen inte när andra tar på honom och klämmer och känner..så han var ARG väldigt ARG.. men han hade bra på blodproverna och kisseprovet..

Han har fått lite bruna fläckar.. två på benet och två? på magen.. så ska fåhem en remiss från Neromottagningen.. berättade om att Isaks mormor har recklinghausens NF1.. och på BVC vet ingen vad man pratar om..=/ Men han Visste=) för han var nerukirug=) skönt att han visste.. men ändå.. fast finns många som lever med NF1 som inte ens vet om det.. och Isak verkar *normal*.. förutom att han är lite liten..men vi tycker han är tung ändå.. med sina 5,1 kg..

..........................

Isak vände sig igår=) är så stolt över honom=) från mage till rygg=) han klarar nästan från rygg till mage med.. är rumpestumpen som är lite tung..
Och vägrar tutte gör han.. han vill ha flaska.. han blev(helmatad) med flaska i två dagar.. annars brukar han få tutte morgon,middag och kväll..innan flaskan.. men ändå.. han sprattla och skrek som den lilla pelle han är..=) och tystnade direkt när pappsen kom med flaskan..

Inga kommentarer: