18 mars 2009

BVC besök 2

Idag har vi varit på Bvc för andra gången..Idag vägde han 3330..så han håller i sina treor=) går upp bra i vikt.. följer sin egna kurva, hon sa att han låg ett snäpp under nån kurva..men att det *räknas* inte..för han är två veckor tidig och går upp bra i vikt.. att han hade blivit rund och go om kinderna..=)Givetvis så fort blöjan hade åkt av kissa vi på vågen.. och sen på skötbordet.. han pasarpå utan blöja=)

Efter BVC gick vi hem och hämtade Loke och så hade vi handlat saft och kakor och så
gick vi till backarna och satte oss och fikade =) så mysigt att ha krille hemma..han börjar ju att jobba nästa vecka, men det kommer nog gå bra.Var skönt att ha honom hemma nu i början iaf..=)


Hoppas Loke ätigit något fel.. vi var ju på mitt jobb igåroch sen hosmina föräldrar. sen i natt kräkte Loke lite..men har mått bra sen idag.. sak sätta honom igen på att bara äta sitt egna foder..men ja.. han är så söt men vet att man inte ska ge dem när det tigger..men vi får se..annars blir det till vetrinären så får de titta på honom..


Ja..var på jobb igår..=) fick en massa kläder till Isak..så sött så=)
*tackar och bockar*
Sen avr vi en sväng hos mina föräldrar och åt lite och gick lite med vagnen i blåsten.. mormor ville ut och *visa* att hon var mormor.. tänkte åka dit en dag nästavcka med elelr nåt..har inte så mycet att göra då.. fast får se hur detgår att vara själv med lilleputt först..

Inga kommentarer: