12 februari 2009

35 dagar kvar

Jupps.. det går rätt snabbt här=) bara 35 dagar kvar till dagen då lillfis ska vara här, sen kan det vara kortare och längre..men är så inställd på att han kommer då.. =)
Mår sådära.. Hormoner till överflöd,bölar till filmen BOLT varje gång..bölar för jag slängde mina strumpor i soporna, lägger nycklarna i kylskåpet..ja..bölar föra llt praktiskt taget..

Var hos Bm den 10/2..hon fatta fortfarande inte hur han låg..ligger väldigt långt ut på sidan..Men hann har lagt sig rätt med huvudet neråt..Hade lägt järnvärde fortfarande..skka ta ännu mera järntabletter.. så nu är jag uppe i 5 st/dag..
HAr haft problem med järnvärdt innan jag var gravid med.men inte alls såhära..
Bm ringde igår med, och sa att jag MÅSTE komma dit direkt..oki. snabbt som attans dit, det ända hon ville var att jag ska vila mycket..jag vilar ju för tusan..=/ Kunde hon inte sagt det på telefonen.?

Är föräldrautbildning idag igen..sista gången.. ska lära oss om amning och sådära..tiden efter förlossning...
EN sommar eller två egentligen, tillbringade jag bland bebisar och läckande bröst..har visat mammor hur de ska amma och så..ifs det kanske har ändrats lite? sen är det väl alltid svårare med ens eget?

Gahh..grannarna ovanför ska bo i en stuga mitt ute i skogen där de kan klampa rundor..tycker synd om gubben och tanten som bodde under oss.. vi sprang och busa med Loke. SOm det måste ha hörts..tur de var halvdöda..

Krille har lyckats gå ner i vikt=) 5 kg..=) och det syns faktiskt med=) Ingen lsäk på vardagarna och så=) fast han börjar tappa det igen..men ändå..

Känner mig som en flodhäst brevid.. Nepps.ska gå och lägga mej igen elelr nåt..=) är så sjukt tråkigt attt gå hemma..men men.. jag får itne göra nåt knappt=/..

1 kommentar:

Anonym sa...

Va roligt att det snart är dax för den stora dagen!:)
Du är inte den enda gravida som gråter till Bolt, känner en tjej som är gravid och gjorde det samma på biografen. Själv gråter jag också för allt och ingenting:)
Hoppas du fortsätter att må okey. Kram