30 november 2008

1 advent

Jupps=) HAr fått upp ljusstakarna i fönstren och så=) så mysigt så=) HAr avrit en rätt lugn helg. varit hos svärisarna en dag och mina igår..Handlade kläder idag =) Handlar bar alite större storlek än jag brukar..känns inte lönt att handla mycket mammakläder då de är rätt dyra och oftast fula med..Krille handlade ett spel igår och ett till idag=) ahaha..hade tydligen gått upp efter vi lagt oss och spelat mer.. Loke fick äran at väcka honom 12.30 idag =) så antog han hade varit uppe länge=)
Min lilla xboxnörd..=)

Råkade slänga hans tidning en dag..låg under reklamen på golve..tänkte inte på det.. så han fick gå ut till soporna och hämta dem..haha,,
Finns en tant som går och rotar i soporna här på området..och inte bland pappret eller akrtongerna elelr så..utan bland hushållsavfallet..*blähh*.. sen tar hon med sej soporna därifrån..undrr om hon letar rester eller nåt..äckligt är det iaf.. grannen slänger juh tex blöjor där och vi bajsepåsar när man går förbi och loke inte lyckas klämma ut vid bajstunnan..gahhk..

HAr blivit otroligt sugen på MJÖLK med.. och åsens.. går inte med annan mjölk.. om det inte är milkshake=)då spelar det ingen roll=) tror jag/vi behöver Kalcium..men är bra.. dricker inte mjölk ananrs juh så får ta igen allt nu=)

Inga kommentarer: