5 september 2008

klippning

Kippte Krille igår.. efter IDOL såklart=) De var i Lund, och då måste man se =) VAr en som gått på vipan med, tyckte han sjöng rätt bra, men så gick han vidare med =) NAJS.. VARFÖR sjöng du aldrig så på skolan =) Han gick i evdes klass, så pratade lite med han ibland, då evde och de andra var med honom praktiskt taget hela tiden..

Krille blev väldigt korthårig, men han passar i det..Sen växer hans hår otroligt snabbt med..

Vi har nog världens sjusovare till voffe, måste antingen väcka honom eller låta han sova tills han vaknar för morgonrundan..menar vissa hundar vill ut direkt när man vaknar, Loke ligger kvar i sängen när man går upp, och kommer vid tio tiden och vill gå ut..

Jäkla skit. kräkte igår. men hade ätit en massa grejer igår så var inte så konstigt.. fick springa in på dass medan Krille raka sej.. Hade ätit först potatis och så till lunch, sen ett happy meal till middag och glass och bananer och äpplen och mackor.. så blev nog för mycket..

Hittade någon uträkning på internet, man skrev bara in längd och vikt, sen *räkna* den ut ungefär vad man kommer gå upp. skulle upp till 92 Kg.. FAn heller, vad tror de jag ska stoppa i mej.. lastbilar med godis. nä. någon måtta får det väl ändå vara..

Inga kommentarer: