19 april 2008

Voffe galen i pannan

Loke har en tendens att verka helt galen och gosig på samma gång..
Han är väldigt lätt att läsa av, när man får två små bruna(nästan svarta) ögon strirrandes på en percis som han vill bita en i stortån och hoppas på att matte förblöder.. Brukar få dem blickarna när han inte får ligga på sin plats eller när han har bestämt sej att ligga PÅ matte och sucka tungt, bara för att jag har dragit in soffan så han inte kan ligga varsomhelst..
Oscar är hos oss nu.. blir att gubben och han sitter framför xboxen och spelar halva natten.. om inte hela.. Loke har dragit fram nästan varenda en leksak från korgen för att visa Oscar vilka fina leksaker han har och han visst kan leka med dem. fast matte och husse säger att han inte gör det annars..Kräsen är voffe med.. har snart tryckt i sej en påse hundmat (en dyr sådan) på några veckor..trots husses ihärdiga försök till att blanda det med den *gamla* maten.. Loke är väldigt pilig av sej.. och ahr man otur så ligger det bitar av pedigree på sovrumsgolvet..hmm..
Nepp.. nu ska jag ta min bok (Martina-Koden) och gå och läsa den i sovrummet..Är rätt skoj.. verkar vara fruktansvärt jobbigt att vara förälder.. men kul samtidigt..

Inga kommentarer: